-->

tabung sumbangan ;)

Wednesday, September 16, 2015

Butang request TAC CIMB hilang?!


Petang tadi, aku duk belek belek website GROUPON nak cari photobook yang murah. Saja nak bukukan gambar gambar yang dah penuh dalam handphone. Ahah! Jumpa RM 5 saja untuk saiz 6"x6" untuk 40 pages. Yeah ! Dengan lajunya nak terus buat payment. Payment 2,3 kali buat tapi fail. Aish. Dah geram aku cuba masukkan TAC number yang sama sampai 3 kali. Ape lagi. Terus TAC kena block. Mana lah nak tau tak boleh.....


Buntu, blank sekejap.


Sebenarnya tak perlu risau. Kacang je problem ni untuk diselesaikan


Untuk activatekan semula TAC on mobile, anda perlu contact call centre CIMB di talian 1 300 880 900 manakala untuk yang berada di overseas call 60322956100.


Anda hanya perlu menjawab beberapa soalan mengenai account anda. Contohnya, bila last transaksi, nyatakan dengan tepat amountnya dan tarikh transaksi. Selagi tak betul, selagi tu call centre tak dapat bantu. Bagi yang ada online banking, tengok je kat tranaction history anda. Mudah je. Lepas jawab 2,3 soalan, TAC anda sudah pon diactivatekan.


Alright, harap membantu. Thanks for reading.